Individualna dvodnevna delavnica Zavestno upravljanje z delovnimi situacijami in doseganje ciljev po licenci Stars Edge Int

Individualna dvodnevna delavnica Zavestno upravljanje z delovnimi situacijami in doseganje ciljev po licenci Stars Edge Int

  • 292.80€

  • Brez DDV: 240.00€
  • Blagovne znamke Perfectus
  • Šifra: PFVIND20220012
  • Razpoložljivost: Na zalogi

DVODNEVNA DELAVNICA Zavestno upravljanje z delovnimi situacijami in doseganje ciljev (Ponovno odkrivanje) je prvi del celovitega tečaja Avatar©. Namen izobraževanja je izvesti usposabljanje za razvoj kompetenc s področja organizacjskih veščin in veščin večanja odgovornosti in samostojnosti.

Udeleženec se nauči prepoznavati lastne ovire za uspešno delo. Le-te so lahko tudi na področju osebnih lastnosti in na delavnici se dotikamo tudi osebnih zgodb.

CILJ izobraževanja je: udeleženci pridobijo vpogled v lastne omejitve in prepričanja, ki ovirajo delo in sodelovanje in doseganje ciljev. Pridobijo se veščine sa samoreguliranje motivacije.

Vsebina izobraževanja:

  • Spoznavanje treh univerzalnih osnov za uspešno doseganje ciljev (prepričanja, volja, pozornost).
  • Vaje za pridobivanje veščin, vaje pozornosti in vztrajnosti.
  • Veščine koncentriranja s čim manj odpora in odlašanja.
  • Veščine spoznavanja lastnih ovir in samosabotaž.

Delo poteka individualno, tako da se znanje pridobiva v obliki in tempu, ki je najprimernejše za vsakogar. Udeležencu omogoča vpogled v vsako vprašanje in širše razumevanje njegove vloge in vpliva na morebitna neskladja. Delamo na lastnih primerih udeležencev.

Delavnica je dvodnevna zaključena celota in traja dva celotna dneva (9.00 do 19.00).

Delavnico vodi Mag Mia Miše, trener veščin Zavestnega ustvarjanja lastnega življenja Avatar® – Avatar Master in Certificiran moderator organizacijskih sistemskih postavitev. Mariborčanka, ozrta v svet. Vodila je marketinške službe dveh slovenskih bank, delala v mednarodnem okolju (domače in mednarodne banke (direktorica področja komuniciranja), predstavništva IT podjetij v Sloveniji, podpora promociji Evropske prestolnice kulture Maribor 2012, izobraževanje in delo na Kitajskem, aktivnosti v turizmu, predavateljica na DOBI Fakulteti in Višji prometni šoli). Izkušnjam v managementu je dodala nova znanja in tako prinaša v Slovenijo novosti 1. učenja metode Avatar®, s katero se v desetih dneh naučiš uravnavanja lastnega uma, in 2. postopke analize in odločanja v upravljanju – Organizacijskih sistemskih postavitev.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite. Veselimo se srečanja z vami!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro