Vaje za ohranitev motorike - Za skupine

  • 1,464.00€

  • Brez DDV: 1,200.00€
  • Blagovne znamke Perfectus
  • Šifra: IZOB20211005
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Za uspešna podjetja so potrebni zdravi zaposleni!

Zdrav zaposlen bo bolj zadovoljen in bolj motiviran, da svoje delo opravlja kvalitetno, podjetje je zato lahko bolj uspešno.

Zato naj bi bila skrb za zaposlene primarnega pomena.

Poleg številnih drugih aktivnosti, skrb za zaposlene zajema tudi skrb za njihovo zdravje in dobro počutje, kar lahko dosežemo z redno in pravilno telesno aktivnostjo.

Redna vadba je proces, ki ohranja in podaljšuje življenjske funkcije človeka, ohranja telesno kondicijo in izboljšuje motorične in funkcionalne sposobnosti.

Usmerjena je v ohranjanje in razvoj proizvodnih in ustvarjalnih sposobnosti posameznika.

Je hkrati razvedrilo, aktiven počitek in sprostitev od naporov dela.

Da z vadbo dosežem vse prej naštete posledice, se je potrebno predhodno seznaniti, kako pravilno vaditi, kako si oblikovati programe vadbe, da bodo le – ti učinkoviti in hkrati določiti, kakšno vrsto vadbe izbrati.

Glede na to, da vedno več časa preživimo na delovnem mestu, pa tudi, kako lahko že v službi poskrbimo za naše boljše počutje.

Med ključne prednosti delavnic in programov vadbe za podjetja štejemo izboljšano razumevanje zaposlenih o možnostih za odpravo negativnih posledic, ki jih prinese sodobni način življenja in dela.

Sledenje predlaganim programom vadbe, ki jih mesečno prejemajo preko e-pošte ali ki se izvajajo za zaprto skupino vadečih, prinaša boljše počutje zaposlenih, povečano zadovoljstvo, večjo motiviranost za delo in s tem povečano produktivnost, ter seveda manj poškodb in manj bolniških odsotnosti.

Zaposleni bodo bolj sproščeni, hkrati pa se bodo krepile vezi med zaposlenimi in pripadnost do podjetja.

Pomembnosti zdravega načina življenja se zaveda tudi vedno več podjetij, ki v te namene investirajo v fitnes in skupinske vadbe za svoje zaposlene.

Zavedajo se namreč prednosti in potenciala zdravih in zadovoljnih zaposlenih v organizaciji in zmanjševanja stresa, ki posledično povečuje upad produktivnosti in pripadnosti podjetju.

Naj Vam ne bo vseeno za svoje zaposlene. 

Poskrbite za njihovo dobro  počutje in oni bodo poskrbeli za uspeh Vašega podjetja.

Ne odlašajte in se prijavite še danes!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro