Individualna coaching srečanja - Vodena analiza z metodo sistemske postavitve

Individualna coaching srečanja - Vodena analiza z metodo sistemske postavitve

  • 292.80€

  • Brez DDV: 240.00€
  • Blagovne znamke Perfectus
  • Šifra: COAIND20220001
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Ko v sistemu ni reda, nastopijo težave – vodena analiza z metodo sistemske postavitve

Vsaka organizacija je sistem, vpet v okolje, torej v druge sisteme. Vsak element sistema vpliva na ostale elemente in na celoto. Upravljanje pomeni dnevno spremljanje sprememb v sistemu, razumevanje ciljev in upravljanje, ki vzpostavlja v sistem red, da se elementi lahko razvijajo.

Nered se lahko vleče več desetletij, vseh notranjih in zunanjih vplivom ne poznamo. A upravljati moramo in želimo kljub vsemu. Ko je v sistemu red, se občuti pretok energije. Sistem je produktiven, ni zapletov, zastojev in napetosti. Tudi uvajanje novosti v sistem (kot nov trg, organizacijski del, produkt …) mora slediti notranjemu redu. V pomoč pri vzpostavljanju notranjega reda je razumevanje treh osnovnih principov, katerim sistem sledi. Področje sistemskih postavitev se je že pred desetletji iz čistih družinskih sistemov preneslo na področje organizacij. Analiza in vzpostavljanje reda ter vpogled v upoštevanje treh osnovnih principov je pot za doseganje ciljev organizacije.

Couching srečanja za izvajanje analize in definiranje najboljše poti se lahko izvajajo individualno ali v manjših skupinah. Srečanje mora izvajati oseba, ki je za področje, ki ga rešujemo, zadolžena.

Couching srečanja z metodo sistemske postavitve so namenjena lastnikom, vodjem in vsem, ki pri svojem delu sprejemajo odločitve.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro