Profesionalni svetovalci in predavatelji

Pri svetovanju vam nudimo profesionalno in celovito podporo. Svoja znanja nenehno izpopolnjujemo in nadgrajujemo. Z bogatim naborom praktičnih znanj zagotavljamo strokovno podporo in pozitivno vplivamo na rast in razvoj posameznikov in podjetij.

Naši svetovalci »

Tečaji za vašo osebno in profesionalno rast

Naše tečaje odlikujejo dolgoletne strokovne izkušnje, kvalitetna in brezhibna izvedba. Programi, ki jih izvajamo, so skrbno načrtovaniin upoštevajo želje in potrebe vsakega udeleženca oz. skupine. Zasnovani so tako, da vas podprejo s teoretičnim in praktičnim znanjem. Tečaji so namenjeni vsem generacijam.

Naši tečaji »

Sestanki in izobraževanja na deželi

Z glavo v naravo. Manj stresa - več idej. Izobraževalni center ponuja sejne sobe znotraj objekta kot tudi izvajanje sestankov in team buildingov na prostem. Manjšim zaključenim družbam omogočamo tudi nočitve.

Naše sejne sobe »

Zagrabi priložnost

Ugodni paketi najema svetovalcev, udelžbe na naših tečajih, literatura in veliko drugega.

 

O vseživljenskem izobraževanju

Zaposleni so zaradi spremenjenih razmer, ki so jih v poslovno okolje prinesli gospodarska kriza, pandemija COVID-19 in napete mednarodne razmere, preveč vpeti v dnevne obveznosti in velikokrat nimajo dovolj časa, da bi se ukvarjali z izboljšavami, spremembami pristopov, testiranjem novih stvari, s strateškimi stvarmi. Sam pojav demografskih in mnogih tehnoloških sprememb v modernih družbah izpostavlja pomen vseživljenjskega učenja. Zaposleni morajo prevzeti odgovornost, da bodo v korak s časom in da bodo pridobivali nova znanje in veščine. Le na ta način bodo ostali konkurenčni in si izboljšali možnosti za pridobitev bolje plačanega dela.

Možna pristopa sta dva, samoizobraževanje ali organizirano interno izobraževanje. Ko je posameznik dovolj notranje motiviran se bo odločal za samoizobraževanje. Naša naloga je le, da ga ustrezno usmerjamo in spodbujamo, da bo ohranil motivacijo. V kolikor tega ni pa je smiselno organizirati organizirana izobraževanja. V takih primerih je rešitev dobro organizirano interno izobraževanje. V dobro vodenem timu, se skupaj z izvajalcem izobraževanja razvije zelo dobra diskusija, izmenjajo se lahko dobre prakse posameznikov, pripravijo akcijski plani.

Steber naših izobraževalnih storitev predstavljajo delavnice, ki v poslovne procese vpeljujejo metode in tehnike, ki temeljijo na povezanosti, interdisciplinarnosti ter celostnem pristopu vseživljenjskega učenja in umetne inteligence.

O izobraževalnem centru Perfectus

Izobraževalni center Perfectusse nahaja v Vipavski dolini, natančnejev Dolgi Poljanina domačiji pri Pušnarjevih.

Izobraževalni centerPerfectusse nahaja v Vipavski dolini, natančnejev Dolgi Poljanina domačiji pri Pušnarjevih.

Dolga Poljana je tipična Vipavska vas, ki leži na prisojni strani Vipavske doline, med Ajdovščino in Vipavo.

Vipavska dolina leži na zahodu Slovenije, na prehodu iz osrednje Slovenije v Furlansko nižino. Vipavska dolina je bila v ugledno družbo desetih evropskih destinacij uvrščena v okviru izbora Best in Europe 2018, s katerim Lonely Planet predstavlja najbolj vznemirljive, a doslej premalo cenjene destinacije na kontinentu.

Izobraževalni center je zasnovan tako, da zaključenim skupinam nudinamestitev in izvajanje kreativnih usposabljanj za manjše skupine. Skupine lahko poleg prostora za delavnice najamejo tudi prostor za spanje.

O kapacitetah za vaša srečanja

Izobraževalni center ponuja več različnih sejnih sob. Izbirate lahko med sejnimi sobami v objektu, v primeru lepega vremena pa lahko izvajate aktivnosti tudi na prostem. Manjšim zaključenim družbam omogočamo tudi nočitve. V primeru večjih skupin pa se lahko organizira nočitve pri drugih okoliških ponudnikih.

Prostori so oblikovani tako, da dajo pozitivno energijo. Omogočajo tako individualno delo, ena na ena, kot tudi delo v večjih skupinah. Glede na možnosti vam lahko prostore tudi prilagodimo, npr. v primeru, da bi želeli izvesti aktivnosti na prostem.

Veselimo se srečanja z vami!

 

O svetovalcih

Specializirali smo se za svetovanja s področja upravljanja s človeškimi viri, prenove poslovnih procesov in pridobivanja sredstev. Pri svetovanju vam nudimo podporo pri vzpostavitvi, izvajanju, vzdrževanju in nenehnem izboljševanju vaše dejavnosti. Aktivnosti svetovanja izvajamo na lokaciji pri vas ali v kombinaciji s svetovanjem na daljavo (e-svetovanje).

Naši svetovalci imajo bogate praktične izkušnje s področja vodenja, upravljanja človeških virov, prenove poslovanja in pridobivanja sredstev. Svetovalci so si nabirali izkušnje na različnih področjih (razvoj kadrov, kakovost, proizvodnja, razvoj dobaviteljev, nabavna veriga, vodenje projektov, prodaja…) v mednarodnem delovnem okolju, vključno s potovanji in komunikacijo v tujih jezikih. Pri svetovanju spoštujemo kodeks obnašanja svetovalcev, kar pomeni, da izpopolnjujemo svoja znanja in nadgrajujemo tehnično znanje z ustreznih strokovnih področij.

Zaupno obravnavamo posredovane informacije naročnikov in ne sprejemamo svetovanj, kjer je možen konflikt interesov.